Over Podozorg Harskamp

Dagelijks werken onze ervaren podotherapeut, registerpodoloog, MSU-echografisten en een podoposturaal therapeuten aan voet- en houdingsklachten. Met de nieuwste apparatuur zoeken wij naar de oorzaak van uw klachten. Om u van de beste zorg te kunnen voorzien, werken wij nauw samen met allerlei (para)medici in Harskamp en omstreken. Door deze krachtenbundeling wordt er over en weer intensief verwezen en overlegt. Zo blijven wij scherp en kunnen wij elke voetklacht aan!

Verbeterde zorg

Podotherapie, medisch pedicure, fysiotherapie en chiropractie hebben veel raakvlakken. Daarom is het een goed gegeven dat er bij Podozorg Harskamp een intensieve samenwerking is tussen deze disciplines. Deze multidisciplinaire aanpak vergroot de kwaliteit van onze zorg. Hier zijn onze patiënten uiteindelijk beter mee geholpen en dat is waar het allemaal om draait!

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.